Zwangerschap

 

De zwangerschapsshoot is een speciaal moment tussen de mama en de verwachte baby!

De zwangerschap is een bijzondere periode, waarin je lichaam veel verschillende veranderingen ondergaat. Er groeit een prachtige baby in je buik. Elk moment heeft mooie en waardevolle herinneringen. Een zwangerschap is een bijzondere periode dat leuk is om vast te leggen. Het is dan ook extra speciaal door dit te doen met een zwangerschapsshoot.

De beste periode voor een zwangerschapsshoot is tussen de 28 en 34ste week van je zwangerschap. In deze periode is je buik op zijn mooist. Deze foto’s worden gemaakt in de studio of op een afgesproken locatie in Rotterdam. Het is belangrijk om je zwangerschapsshoot ruim van te voor te boeken om teleurstellingen te voorkomen. Advies is om voor de 20ste week van je zwangerschap een plekje te reserveren.

 

Wat kan je verwachten?

We hebben altijd van te voren contact om te bespreken wat je wensen en verwachtingen zijn van de shoot. De shoot duurt ongeveer 60 minuten. In mijn studio heb ik zwangerschapsjurken waar je uit kan kiezen. Deze jurken zijn speciaal gemaakt voor zwangerschapsshoots en hebben mooie uittrekbare stoffen. Uiteraard is het mogelijk om eigen kleding aan te doen. Tijdens de shoot staat de aanstaande mama centraal. Uiteraard worden er ook foto’s gemaakt samen met je partner en eventueel kinderen.

De zwangerschapsshoot is heel intiem, ik probeer het zo mooi mogelijk vast te leggen op de foto’s. Prachtige, zachte en leuke beelden met jou en je buik als stralende focus. Tijdens de shoot zal ik er alles aan doen om jou op je gemak te laten voelen zodat je dit ook mooi terug kan zien op de foto’s.

 

Na de fotoshoot

Het is voor mij belangrijk dat jullie naast mooie beelden ook een geweldige ervaring hebben. Als je ervoor hebt gekozen om de foto’s zelf uit te kiezen, stuur ik via de e-mail de geselecteerde foto’s toe. Jullie kunnen thuis de foto’s kunnen uitkiezen. Nadat jullie een selectie hebben gemaakt, ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Alle foto’s worden met alle zorg één voor één bewerkt. De levertijd van de foto’s is 6 weken.

Prijzen

 

x

PAKKET 1

€275

Zwangerschapshoot in de studio
10 digitale hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
Digitale levering via de mail

x

PAKKET 2

€325

Zwangerschapshoot in de studio
15 hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
15 afgedrukte foto’s 10×15 cm
Foto’s en usb-stick geleverd in luxe fotobox

x

PAKKET 3

€350

Zwangerschapshoot outdoor
20 hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
20 afgedrukte foto’s 10×15 cm
Foto’s en usb-stick geleverd in luxe fotobox

x

EXTRA’S

Luxe album 20×20 cm €130,-
Luxe album 20×20 cm €150,-
Luxe album 30×30 cm €200,-

3x digitale bestand €49,-
5x digitale bestand €69,-
10x digitale bestand € 99,-

Photoblock 21×30 cm €55,-
Luxe canvas 40×60 cm € 99,-
Luxe canvas 50×70 cm €149,-

 
 
 
 
 

Bekijk mijn galerij voor meer foto's

Bekijk nu ➤