Rukiye Demirtas

Mijn naam is Rukiye Demirtas en het gezicht achter Mihrimah Photography. Ik ben 27 jaar en getrouwd met een lieve man. Daarnaast ben ik trotse moeder van een prachtige dochtertje en een zoontje.

Mijn interesse voor fotografie is al sinds kleins af aan begonnen. Fotograferen heb ik altijd al leuk gevonden. Ik was altijd de eerste bij het maken van foto’s. Ik ben dol op baby’s en kinderen. Het is leuk om op een creatieve manier hiermee te kunnen werken.Het maken van newborn- en babyfoto’s was een hobby en nu heb hier mijn droombaan van gemaakt! Ik heb meerdere opleidingen gevolgd met betrekking tot newborn-, baby-, zwangerschap- en kinderfotografie om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Hoe mooi is het als je je droom kan waarmaken! Ik ben superblij dat ik nu al 6 jaar lang fulltime fotograaf mag zijn om pure beelden en mooie momenten vast te leggen.

De tijd vliegt, maar mooie herinneringen en momenten blijven altijd over. Met veel enthousiasme, passie en liefde leg ik graag jullie mooie momenten vast.

Liefs,

Rukiye


 
 
 
 
 

Bekijk mijn shoots om inspiratie op te doen.

Bekijk nu ➤