Baby

 

Elk moment van je baby is heel bijzonder!

Je baby wordt snel groot en leert op hoog tempo nieuwe dingen zoals tijgeren, klappen in handjes en lekker veel lachen. Je wilt niets missen van je kleintje en daarom is het ook extra leuk om een babyshoot te laten doen om alles vast te leggen.

Zoals iedereen maak jij vast ook elke dag een foto van je baby met je eigen telefoon. Dit is natuurlijk niet te vergelijken met een professionele baby fotoshoot met prachtige pakjes of jurkjes in een leuke setting.  Een babyshoot kan bij baby’s van 3 tot 11 maanden gedaan worden. De baby’s zijn heel spontaan en dit levert prachtige plaatjes op. Wanneer de kleintjes 4 maanden zijn, kunnen ze hun hoofdje even rechtop houden. Vanaf 6 maanden kunnen baby’s met ondersteuning al meestal zelfstandig rechtop zitten.  De leukste en beste tijd voor een babyshoot is tussen de 6-9 maanden. Portretten in deze periode leggen het begin vast van de dynamische persoonlijkheden die voor altijd bij je zullen zijn. Investeren in portretten van hoge kwaliteit is de perfecte manier om de momenten die snel voorbij gaan, vast te leggen, het is er een die je voor altijd wilt koesteren, lang nadat je kleintje volwassen is.

 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de shoot is het belangrijk dat de baby het naar zijn zin heeft. Ik richt mij geheel op jullie baby. Ik haal het uiterste uit de shoot om de leukste foto’s te kunnen maken.Een gemiddelde babyshoot duurt 60 minuten. De baby bepaalt hoe de shoot verloopt en hoe lang het duurt. Ik zet leuke en verschillende soorten settings klaar in de studio voordat jullie er zijn zodat we gelijk kunnen beginnen.

Uiteraard is het mogelijk om je baby te voeden tussendoor. In de studio heb ik een magnetron, waterkoker, koelkast en een flesverwarmer om eventueel de voeding op te warmen of te bewaren gedurende shoot.

Wanneer je een shoot bij mij boekt, hoef je niets meer mee te nemen voor de shoot. Ik heb een uitgebreid assortiment van props ter beschikking voor jullie. Zoals verschillende achtergronden, haarbandjes, mutsjes, pakjes, jurkjes en nog veel meer! De sessie vindt plaats in mijn studio in Rotterdam. Ik kom niet op locatie, jullie zijn van harte welkom in mijn studio.

 

Na de fotoshoot

Het is voor mij belangrijk dat jullie naast mooie beelden ook een geweldige ervaring hebben. Als je ervoor hebt gekozen om de foto’s zelf uit te kiezen, stuur ik via de e-mail de geselecteerde foto’s toe. Jullie kunnen thuis de foto’s kunnen uitkiezen. Nadat jullie een selectie hebben gemaakt, ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Alle foto’s worden met alle zorg één voor één bewerkt. De levertijd van de foto’s is 6 weken.

 

Prijzen

x

PAKKET 1

€275

Alleen baby
10 digitale hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
Digitale levering via de mail

x

PAKKET 2

€325

Alleen baby
15 hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
15 afgedrukte foto’s 10×15 cm
Foto’s en usb-stick geleverd in luxe fotobox

x

PAKKET 3

€425

Baby & Familie
20 hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
20 afgedrukte foto’s 10×15 cm
Foto’s en usb-stick geleverd in luxe fotobox

x

EXTRA’S

Luxe album 20×20 cm €130,-
Luxe album 20×20 cm €150,-
Luxe album 30×30 cm €200,-

3x digitale bestand €49,-
5x digitale bestand €69,-
10x digitale bestand € 99,-

Photoblock 21×30 cm €55,-
Luxe canvas 40×60 cm € 99,-
Luxe canvas 50×70 cm €149,-

 
 
 
 
 

Bekijk mijn galerij voor meer foto's

Bekijk nu ➤