Family

 

Wil je ook met je gezin op de foto of juist met de hele familie? Dat kan natuurlijk!

Een uniek moment dat niet zomaar vergeten zal worden. Het liefst leg je elk moment vast, zodat je het later op terug kunt kijken. Met je gezin of familieleden voor een professionele camera staan, is een ideale manier om familiefoto’s te maken.

De liefde voor je kinderen is onvoorwaardelijk groot. Je realiseert je ook dat dit moment maar één keer in je leven is. Je kinderen of kleinkinderen worden snel groot. De tijd vliegt. Voordat je weet, zitten ze al op de middelbare school. Leg deze herinneringen vast, zodat je ze later met trots kunnen bekijken.

 

Wat kan je verwachten?

Ik fotografeer je gezin in de studio, bij jou thuis of buiten op locatie. Ik houd van spontaniteit in foto’s. Het is belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Tijdens een familie fotoshoot is het leuk om te variëren. Ik maak de foto’s in diverse samenstellingen zodat er allerlei speciale momenten worden vastgelegd. Wanneer je een familyshoot bij mij boekt, hoef je niets mee te nemen voor baby’s tussen 0-1 jaar. Ik heb een uitgebreid assortiment van props ter beschikking voor jullie in de studio. Zoals verschillende haarbandjes, mutsjes, pakjes, jurkjes en nog veel meer! In overleg kan ik ook veel meenemen voor een indoor of outdoor sessie. Samen zorgen we ervoor dat we met een ontspannen sfeer leuke foto’s gaan maken!

 

Na de fotoshoot

Het is voor mij belangrijk dat jullie naast mooie beelden ook een geweldige ervaring hebben. Als je ervoor hebt gekozen om de foto’s zelf uit te kiezen, stuur ik via de e-mail de geselecteerde foto’s toe. Jullie kunnen thuis de foto’s kunnen uitkiezen. Nadat jullie een selectie hebben gemaakt, ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Alle foto’s worden met alle zorg één voor één bewerkt. De levertijd van de foto’s is 6 weken.

 

Prijzen

x

PAKKET 1

€275

Family shoot in de studio
10 hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
Digitale levering via de mail

x

PAKKET 2

€325

Family shoot studio
15 hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
15 afgedrukte foto’s 10×15 cm
Foto’s en usb-stick geleverd in luxe fotobox

x

PAKKET 3

€350

Family shoot outdoor
20 hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
20 afgedrukte foto’s 10×15 cm
Foto’s en usb-stick geleverd in luxe fotobox

x

EXTRA’S

Luxe album 20×20 cm €130,-
Luxe album 20×20 cm €150,-
Luxe album 30×30 cm €200,-

3x digitale bestand €49,-
5x digitale bestand €69,-
10x digitale bestand € 99,-

Photoblock 21×30 cm €55,-
Luxe canvas 40×60 cm € 99,-
Luxe canvas 50×70 cm €149,-

 
 
 
 
 

Bekijk mijn galerij voor meer foto's

Bekijk nu ➤