Newborn

 

De zwangerschapsperiode is voorbij!

Na lang wachten is jullie kleine eindelijk op de wereld. Jullie kleine wondertje zal alleen voor een paar dagen zo klein zijn. Dit maakt elk moment zeldzaam en waardevol en daarom is het ook echt extra leuk om dit vast te leggen met een newbornshoot.  Een newbornshoot is de perfecte manier om de pure en natuurlijke schoonheid van je baby te laten zien. Investeren in prachtige, professionele foto’s zorgt ervoor dat de herinneringen aan de eerste dagen van je baby voor eeuwig worden vastgelegd. Een newbornshoot is een onvergetelijke ervaring!

De shoot wordt in de eerste 14 dagen na de geboorte gedaan. Baby’s slapen dan het meest, zijn erg flexibel en kunnen makkelijker poses kunnen aannemen. Het is van groot belang dat de shoot in een veilige en warme omgeving gedaan wordt om de lichaamstemperatuur van de baby op peil te kunnen houden.

Een newbornshoot is een speciale gebeurtenis. Daarom is het van belang dat je je shoot ruim van te voren boekt. Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik te boeken voor de 25ste week van je zwangerschap. We weten natuurlijk nooit wanneer de kleine op de wereld komt. Ik ga uit van de uitgerekende datum. Je reserveert je plekje en neemt zo snel mogelijk contact op na de bevalling om een exacte datum te prikken voor de shoot.

 

Wat kan je verwachten?

Nadat we een definitieve afspraak hebben gemaakt stuur ik je uitgebreid informatie over hoe je het beste kan voorbereiden op de shoot. Ik zet altijd verschillende soorten settings klaar in de studio voordat jullie er zijn zodat we gelijk kunnen beginnen.

Een gemiddelde shoot duurt gemiddeld 2 uur. Dit kan altijd uitlopen afhankelijk van de kleine. Het is de bedoeling dat we de baby slapend gaan fotograferen. Tussendoor wordt de kleine gevoed, verschoond en in slaap gewiegd. In de studio heb ik een magnetron, waterkoker, koelkast en een flessenwarmer om de voeding op te warmen of te bewaren gedurende de shoot. De baby bepaalt uiteindelijk hoe de shoot verloopt en hoe lang het duurt.

Wanneer je een shoot bij mij boekt hoef je niets meer te nemen voor de shoot. Ik heb een uitgebreid assortiment van props ter beschikking voor jullie. Zoals verschillende achtergronden, haarbandjes, mutsjes, pakjes, jurkjes en nog veel meer! De sessie vind plaats in mijn studio in Rotterdam. Ik kom niet op locatie, jullie zijn van harte welkom in mijn studio.

 

Na de fotoshoot

Het is voor mij belangrijk dat jullie naast mooie beelden ook een geweldige ervaring hebben. Als je ervoor hebt gekozen om de foto’s zelf uit te kiezen, stuur ik via de e-mail de geselecteerde foto’s toe. Jullie kunnen thuis de foto’s kunnen uitkiezen. Nadat jullie een selectie hebben gemaakt, ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Alle foto’s worden met alle zorg één voor één bewerkt. De levertijd van de foto’s is 6 weken.

 

Prijzen

x

PAKKET 1

€275

Alleen baby
10 digitale hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
Digitale levering via de mail

x

PAKKET 2

€375

Alleen baby
15 hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
15 afgedrukte foto’s 10×15 cm
Foto’s en usb-stick geleverd in luxe fotobox

x

PAKKET 3

€475

Baby & Familie
20 hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
20 afgedrukte foto’s 10×15 cm
Foto’s en usb-stick geleverd in luxe fotobox

x

EXTRA’S

Luxe album 20×20 cm €130,-
Luxe album 20×20 cm €150,-
Luxe album 30×30 cm €200,-

3x digitale bestand €49,-
5x digitale bestand €69,-
10x digitale bestand € 99,-

Photoblock 21×30 cm €55,-
Luxe canvas 40×60 cm € 99,-
Luxe canvas 50×70 cm €149,-

 
 
 
 
 

Bekijk mijn galerij voor meer foto's

Bekijk nu ➤