Cakesmash

 

Het eerste jaar van de baby gaat erg snel voorbij!

Een cakesmash-shoot is een leuke shoot vlak voor de eerste verjaardag waar je kindje volop mag uitleven op een prachtige taart. Lekker kliederen en niemand die ‘foei’ zegt. Hoe leuk is dat wel niet?

Bovendien kan je de foto’s gebruiken voor een originele verjaardagsuitnodiging of om deze als accessoire te gebruiken op de verjaardag. De shoot is inclusief een mooie taart en bad. De heerlijke taarten worden speciaal gemaakt voor mijn cakesmash-sessies. Advies is om de shoot ruim voor de eerste verjaardag te boeken om teleurstellingen te voorkomen.

 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de shoot is het belangrijk dat de baby het naar zijn zin heeft. Ik richt mij geheel op jullie baby. Ik haal het uiterste uit de shoot om de leukste foto’s te kunnen maken.

Een gemiddelde cakesmash shoot duurt 60 minuten. De baby bepaalt hoe de shoot verloopt en hoe lang het duurt. Vanuit de kleur van de taart zet ik in overleg met jullie een prachtige setting voor jullie klaar. Na de de cakesmash setting doen we een leuke badsessie waar ik leuke spontane foto’s van de kleine schiet. Het is mogelijk om als extra vers fruit of bloemen te laten toevoegen in bad.

Wanneer je een shoot bij mij boekt hoef je niets mee te nemen voor de shoot. Ik heb een uitgebreid assortiment van props ter beschikking voor jullie. Zoals verschillende achtergronden, haarbandjes, mutsjes, pakjes, jurkjes en nog veel meer! Wel is het handig om eigen badjas of handdoek mee te nemen voor na de badsessie om af te drogen. De sessie vind plaats in mijn studio in Rotterdam. Ik kom niet op locatie, jullie zijn van harte welkom in mijn studio.

 

Na de fotoshoot

Het is voor mij belangrijk dat jullie naast mooie beelden ook een geweldige ervaring hebben. Als je ervoor hebt gekozen om de foto’s zelf uit te kiezen, stuur ik via de e-mail de geselecteerde foto’s toe. Jullie kunnen thuis de foto’s kunnen uitkiezen. Nadat jullie een selectie hebben gemaakt, ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Alle foto’s worden met alle zorg één voor één bewerkt. De levertijd van de foto’s is 6 weken.

 

Prijzen

x

PAKKET 1

€275

Alleen baby
Inclusief taart
10 digitale hoge resolutie bestanden
Professionele bewerking
Digitale levering via de mail

x

PAKKET 2

€345

Alleen baby
15 hoge resolutie bestanden
Inclusief taart & bathtub
Professionele bewerking
15 afgedrukte foto’s 10×15 cm
Foto’s en usb-stick geleverd in luxe fotobox

x

PAKKET 3

€445

Baby & Family
20 hoge resolutie bestanden
Inclusief taart & bathtub
Professionele bewerking
20 afgedrukte foto’s 10×15 cm
Foto’s en usb-stick geleverd in luxe fotobox

x

EXTRA’S

Luxe album 20×20 cm €130,-
Luxe album 20×20 cm €150,-
Luxe album 30×30 cm €200,-

3x digitale bestand €49,-
5x digitale bestand €69,-
10x digitale bestand € 99,-

Photoblock 21×30 cm €55,-
Luxe canvas 40×60 cm € 99,-
Luxe canvas 50×70 cm €149,-

 
 
 
 
 

Bezoek mijn galerij voor meer foto's

Bekijk nu ➤