Algemene voorwaarden

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden.

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Mihrimah Photography. Bij het boeken van de shoot gaat de klant akkoord met deze voorwaarden. Als de klant een bezwaar heeft tegen deze voorwaarden, dan kan dat per mail en voorafgaand aan de fotoshoot.

Mihrimah Photography behoudt zich het recht voor om de informatie op de website ten alle tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen. Uit de informatie die op de website staat kunnen geen rechten worden ontleent.

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten alle tijde bij de fotografe van Mihrimah Photography. De klant geeft tijdens het boeken aan of de foto’s gepubliceerd mogen worden. Het gaat hierbij om foto’s op de website, social media en evt. reclame materiaal.

Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op internet te plaatsen in een andere bewerking (filters) of anders dan deze is aangeleverd door de fotografe. De foto’s mogen voor eigen gebruik gedeeld worden. Het is niet toegestaan om zonder toestemming de foto’s te gebruiken voor fotowedstrijden of te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Wanneer je een hoge resolutie bestand koopt, betekent dit dat de klant gebruiksrechten koopt en geen auteursrechten.

Shoots

De klant kiest voor een bepaalde fotograaf, omdat de stijl van deze fotograaf diegene aanspreekt, Mihrimah Photography is vrij haar artistieke kennis en inzicht in de sessies toe te passen.
Om een afspraak voor een sessie vast te leggen stuurt de fotograaf altijd een bevestiging.

Tijdens de sessies is het niet toegestaan om foto’s en videos te maken met eigen apparatuur.

De klant kan er van uitgaan dat de fotografe er alles aan doet om mooie foto’s te maken en te leveren. Mihrimah Photography geeft geen garantie op niet meewerkende broers of zussen.
Uit iedere sessie wordt een selectie van de foto’s gemaakt. Mihrimah Photography zal een selectie maken van de naar haar inzicht beste foto’s, zodat de stijl van de fotografe vastligt in de fotosessie. De fotoshoot is pas compleet nadat Mihrimah Photography deze selectie heeft gemaakt. Mihrimah Photography is vrij om naar eigen inzicht te beoordelen welke foto’s wel en welke foto’s niet geschikt zijn om aan de klant te tonen. De klant kan geen beroep doen op foto’s die volgens Mihrimah Photography niet geschikt zijn om te tonen. De klant kan ervoor kiezen om de foto’s te laten uitkiezen door Mihrimah Photography.

De onbewerkte foto’s worden niet geleverd en verkocht. Alleen de bewerkte foto’s worden geleverd in de pakket dat de klant kiest. Het is mogelijk om extra bewerkte foto’s te bestellen.

Mihrimah Photography bewaart de foto’s gedurende 1 maand vanaf de shootdatum. Bewaar de foto’s altijd goed en kopieer ze meerdere malen op je computer en hardeschijfruimte.

Levering

Als de klant ervoor gekozen heeft om de foto’s zelf uit te kiezen. Ontvangt de klant, binnen drie weken na de datum van de fotosessie, een bericht dat de gemaakte foto’s klaar zijn. De klant krijgt dan een link van hun persoonlijke galerij van foto’s met de watermerk van Mihrimah Photography erop. In deze galerij is het niet toegestaan om foto’s op te slaan, screenshots te maken en voor andere doeleinden te gebruiken!

De foto’s dienen binnen 1 week uitgekozen te worden. Indien dit niet gebeurd, vervalt de link en worden de foto’s uitgekozen door Mihrimah Photography.

De leveringstermijn voor de aangekochte digitale bestanden bedraagt maximaal 4 weken na het maken van uw keuze, tenzij anders is overeengekomen.
De foto’s worden binnen 6 weken na de shootdatum opgestuurd naar de klant.

De leveringstermijn voor andere aankopen/producten is afhankelijk van de leverancier en kunnen dus afwijken.

Cadeaubonnen

Betaling door cadeaubon is mogelijk, de uitgegeven cadeaubonnen zijn tot binnen een jaar na datum geldig.
Het overige tegoed kan besteed worden aan producten, er word geen geld terug gegeven.

Annulering en opschorting

Bij annulering na een officiële reservering zonder geldige reden, wordt er 25% annuleringskosten van de afgesproken fotoshootprijs in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via de e-mail.

Bij het afzeggen in de laatste week voor de shootdatum/uitgerekende datum of niet op komen dagen op de afgesproken datum, wordt de volledige shoot prijs in rekening gebracht en wordt ook geen bedrag terug betaald.

In bepaalde situaties kan er afgeweken worden van de annuleringskosten, denk hierbij aan ziekte, overlijden van naaste familie etc. De fotografe bepaald wanneer u recht heeft op volledige restitutie.

Mihrimah Photography houdt zich het recht voor om een fotoshoot met geldige reden te annuleren. Hierbij is Mihrimah Photography niet verplicht om vervanging te regelen.

Indien er sprake is van overmacht is Mihrimah Photography niet verplicht om gedane betalingen terug te betalen. Indien reeds betaalde reserveringen voor fotosessies niet door kunnen gaan, staat Mihrimah Photography in haar recht om deze fotosessie te verplaatsen naar een later tijdstip of de klant ontvangt een tegoedbon ter waarde van het aangekochte bedrag van de huidige fotosessie welke een jaar geldig is. Onder overmacht wordt verstaan, alle invloed van buitenaf zoals richtlijnen vanuit de overheid en alle ander verzien of onverziene omstandigheden waar Mihrimah Photography geen invloed op uit kan oefenen waardoor zij niet in staat is om de gemaakte overeenkomst na te kunnen komen.

Te laat

Het kan altijd gebeuren dat de klant te laat komt voor de fotoshoot. De tijd is niet terug te draaien en gaat ten koste van de tijd van je eigen sessie.

Indien de klant langer dan 30 minuten te laat is, kan er helaas geen volledige sessie gedaan worden. Mihrimah Photography is dan genoodzaakt om de shoot te annuleren. De klant heeft dan geen recht op restitutie.

Ziek

Als je baby ziek is, wordt de shoot verplaatst naar een andere datum. De klant dient 24 uur van te voren dit aan te geven aan Mihrimah Photography. Bij ziekte van Mihrimah Photography wordt de shoot verplaatst naar een andere datum.